Idealne frizure za vašo obliko obraza

Ustvarite si popolno zvezdniško frizuro

Veliko zvezdnic je v začetku decembra temeljito spremenilo svoj videz. Nekatere so zamenjale samo barvo las, nekatere pa so poskrbele za temeljito preobrazbo. Najbolj pogoste frizure so kratka črna nesimetrična fantovska frizura, nežni srednje dolgi podeželski kodri v barvi cimeta, temno rjava kombinirana francoska figa ter klasični spuščeni karamelni kodri.

Navihan fantovski videz

Visoke ličnice, izrazite velike oči in ovalna oblika obraza so karakteristike, ki dovoljujejo kratko fantovsko frizuro. Za bolj trendovski videz poskrbite z nesimetričnim striženjem in morda tudi delno zabrito eno stranjo obraza. Poigrate se lahko tudi z različno dolgim frufrujem. Prednost kratke frizure je seveda v tem, da ne potrebuje dolgotrajnega urejanja in vzdrževanja. Lase preprosto operite, obrišite z brisačo in razmršite s prsti.

Podeželska kraljica

Dekletom s svetlo poltjo in svetlimi lasmi za vstop v leto 2017 priporočamo naravne tone karamele, cimeta in svetlo rjave barve ali pa celo svetle odtenke v razponu od bele, sive do belo blond barve. Barvo las izberite glede na ten vaše kože, barvo obrvi in oči. Okrogel obraz dopušča srednje dolge do dolge lase, kar vam omogoča veliko eksperimentiranja s frizuro. Svetujemo vam stopničasto postrižen paž s srednje dolgim frufrujem. Frufru med sušenjem las razmršite s prsti ali celo navijte od konic do sredine las za večji volumen.

Kombinacija francoske kite in francoske fige

Francoska figa je vsestranska in elegantna. Posebnost francoske fige je v uporabnosti za različne dolžine las ter v kombiniranju različnih stilov in vrst frizur. V letu 2017 bo izjemno popularna kombinacija klasične kite in francoske fige. Lase spletite v kito od temena proti čelu do vrha glave, kjer jih spnite v čop. Čop zvijte v francosko figo in pritrdite s sponkami. Taka francoska figa je primerna za vse priložnosti in vse stile oblačenja.

Nasveti za klasične spuščene in bujne kodre

Klasični spuščeni in bujni kodri ne gredo nikoli iz mode. Kodre si osvežite z rjavo barvo v odtenku čokolade, karamele ali cimeta. Lase si lahko profesionalno skodrate v frizerskem salonu, ali pa v udobju doma. Doma lahko uporabite kodralnik za lase, navijalke za lase ali pa samo gumice. Vlažne lase razdelite na posamezne pramene, katere nežno zvijte v kroglice in pritrdite z gumico. Postopek ponovite po celi glavi. Pustite, da se lasje posušijo, nato pa kroglice razpnite. Volumen kodrov uravnavate s česanjem.

Uporabite sponke za bolj bujno pričesko

Presenetljivo se nazaj v modo vračajo tudi različne večje lasne sponke s pentljami ali drugimi modnimi dodatki. Svoje lase gladko počešite ob glavi in jih na tilniku spnite z veliko sponko. Ne spnite jih pretesno ob lasišču, saj želite ustvariti bolj bujno in razkošno frizuro. Izberite večje sponke, ki bodo stilsko dopolnile vašo kombinacijo oblačil. Nepozabno prepleteno pričesko boste ustvarile tudi z dvostopenjskim oblikovanjem. Lase najprej razdelite v dve stopnji. Spodnjo stopnjo spnite z elastiko, medtem, ko oblikujete zgornjo. Slednjo razdelite na dva dela, katera spletite v posamezni kitki. Spodnji del razpustite, kitki pa spnite z veliko sponko.

You might also like