Idealne frizure za vašo obliko obraza

Resnično Laskajoče Pričeske, Ki Bodo Zakrile Vaše Čelo

Veliko čelo ni več težava!

Ni skrivnost, da se nam veliko čelo lahko zdi kot pravcata katastrofa, še posebej, kadar se poigravamo z novimi  stili pričesk za različne oblike obraza ali posnamemo par selfijev. V večini situacij na koncu javkamo o naših širokih čelih in napol plešastem videzu. Toda kdo pravi, da bodo takšne težave trajale večno?

Vsaka oblika obraza zahteva individualen pristop in tiste s poudarjenimi čeli ne ostanejo brez roke pomoči. Za vas smo pripravili stilsko kompilacijo pravih pričesk in rezov, s katerimi bo vaše čelo videti bolj privlačno. Čas je, da kar najbolje izkoristite to priložnost!

Šik postrani figa

Šik postrani figa
Zapomnite si enkrat za vselej: obstaja eno preprosto pravilo, kako skriti svoje veliko čelo: stranski, asimetrični in odtehtani slogi lahko vašemu videzu dodajo potrebno ravnotežje in tako preženejo pozornost vstran od vašega čela. In razmršena postrani figa je lep primer!

Ovita kita v slogu ribje kosti

Ovita Kita
Ker so kite nekaj, kar nima nobenih omejitev in ozaljšajo katerokoli dekle, lahko svoje veliko čelo skrijete s pridihom večne elegance. Sprednja kita, ki nekoliko prekriva čelo, vam ne bo prinesla le bohemskega videza, temveč bo pričarala tudi novo, uravnoteženo silhueto obraza.

Lažni frfru z visoko figo

lažni fru fru z visoko figo
Eden najboljših načinov za uspešno prekrivanje visokega čela je s frfrujem. Ni pa vsaka dama pripravljena na tako zahteven rez. Zato so tukaj visoke fige. Lase spnite zelo visoko in naredite figo, konce pa pustite, da se spuščajo na čelo, tako kot to počnejo pravi frfruji.

Čudovito ženstvena pletena kronica

ženstvena pletena kronica
Kite so prekrasna rešitev za vsa dekleta z velikimi čeli. Kako ste lahko ponosni na svojo obliko obraza in hkrati izgledate dekliško? Kronica iz kit, ovitih okrog glave z nekaj uokvirjenimi stranskimi prameni lahko lepo omehčajo vaš videz, navidezno znižajo vaše čelo in dodajo volumen vašim lasem.

Preprost postrani konjski rep

preprost postrani konjski rep
Pričeske, spete ali počesane postrani so verjetno najboljša izbira za veliko čelo, ki ga je preprosto za oblikovati. Ustvarijo privzdignjeno in rahlo odtehtano silhueto, ki skriva pomanjkljivosti čela. Ko boste konjski rep oblikovali na stran, ga malce razmršite s prsti in zrahljte sprednje pramene in omehčajte svoj videz.

Klasična baletna figa s frfrujem

klasična baletna figa
To, da niste balerina, še ne pomeni, da ne morete izgledati kot ena izmed njih! Ena glavnih prednosti takšnega klasičnega videza je, da odlično prikriva širino čela. Običajno gre za goste frfruje, ki so pravzaprav najboljši frfruji za ovalni obraz in visoko čelo.

Očarljiv visok konjski rep s šik šalom

visok konjski rep s šik šalom
Vključitev lasnih dodatkov v vašo dnevno rutino oblikovanja pričeske lahko ubije dve muhi na en mah Če smo natančnejši, tako se lahko uspešno spopadate s tankimi lasmi in s širokim čelom. A tokrat so je frfru odločilnega pomena! Upoštevajte, da so variante s postrani počesanim frfrujem najboljša izbira tanke lase in veliko čelo. Kadar pa si jih omislite v kombinaciji z visokim konjskim repom in jih ozaljšate s šalom, boste ustvarili brezhiben in zelo šik videz.

Valovit frfru v retro pin-up slogu

valovit fru fru retro stil
Še en dober način, kako narediti svoje čelo manjše, je navdih poiskal v dobi pin-up deklet! Dramatični in ljubki kodrasti frfruji sicer vašega čela ne pokrivajo v celoti; a čeprav pokrivajo samo vrh čela, je dovolj, da je videti lepši. Nekaj spretnih manevrov s palico za kodranje je, kar potrebujete za ta retro slog!

Razmršena postrani kita s prosto padajočimi prameni

kita s padajočimi prameni
Dodajanje nereda pričeskam je vedno enostavno. In laskajoče, seveda! Da, trendovsko razmršen videz vam lahko prikrije široko čelo. Preprosto ustvarite kito, ki pramene splete ležerno, da se izognete prestrogemu izgledu, nato pa iz kite povlecite še nekaj las za modno razburkan videz.

Valovit konjski rep z dolgim frufrujem

valoviti konjski rep z dolgim fru frujem
Spenjanje las v slogu konjskega repa je vedno dobra ideja za dame s visokimi čeli. Pa vendar ne more brez frfruja! Današnje trende lahko kombinirate, voluminozen in valovit konjski rep bo popestril dolg frfru. Lepo bo prikril sprednjo stran vašega obraza, tako da se lahko preprosto poslovite od velikega čela.

Gladek frufru, spet s lasnicami

gladek fru fru spet z lasniicami
Pogosto so najlažje pričeske najboljša izbira za visoko čelo. Kaj pa, če vam razkrijemo, da lahko samo z nekaj lasnicami ustvarite eleganten videz, ki bo prikril vaše visoko čelo? To ni čarovnija: sprednji del lasi zavijte in spnite s tankimi lasnicami. To je to!

Stopničast dolgi paž s frfrujem

stopničasti dolgi paž s frufrujem
Pri iskanju prave pričeske za velike čelo, ne spreglejte dolgega paža s stopničastimi rezi in dolgim frfrujem. Navihana raznolikost dolžin pramenov ustvari popoln okvir vašega obraza, medtem ko frfu prikrije zgornji del le-tega. Celota bo izgledala zelo lepo!

Trendovski postrani frfru

trendovski fru fru
Nekateri ljudje z velikimi čeli to lastnost svojih obrazov kot prekletstvo. A želimo, da svoje čelo dojemate kot blagoslov: toliko dobrih pričesk je treba poskusiti! Valoviti postrani frfru, ki delno skriva vaše široko čelo, je šik in zmagovalna odločitev. Ne boste je obžalovali.

Paž s pristriženimi zavesicami

paž s pristriženimi zavesicami

Drzni rezi so tako laskajoči, da verjamemo, da lahko rešijo svet! Ko govorimo o pričeskah z velikimi čeli, veste, da so frfruji za nas vse. Najbolj simpatičen in voluminozen frfru je zagotovo zavesica: ti frfruji ne zakrijejo vaših obrvi, a hkrati odpravijo vse pomanjkljivosti.

Zdaj veste, da vaše veliko čelo ni nekaj, kar bi vam lahko pokvarilo videz. Najti morate samo primeren videz za vas in vaše obrazne poteze, da jih polepšate. Naše ideje so pripravljene, da postanejo rešitve: čas je, da jih preizkusite!

You might also like