Idealne frizure za vašo obliko obraza

Nepozabne, mladostne in razigrane poletne pričeske

Srednja dolžina las je postala najbolj popularna dolžina zadnjih nekaj let. Čedalje več zvezdnic se odloča za dolžino do ramen, saj je videz lažje negovati in vzdrževati. Ustvarjate lahko različne pričeske, kot so fige, kitke, kodri, čopi ali razpuščeni lasje. Najbolje je, da segajo konice najmanj do roba čeljusti ali pa še dlje. Tako dolžino še vedno enostavno spnete v popolnoma speto pričesko ali figo, brez pobeglih kodrov. V kolikor ne želite tako stroge spete frizure, pa lase popolnoma razpustite, zravnajte, delno skodrajte ali pa nanje nanesite gel za mokri videz. Možnosti je neskončno. Pomembno je, da stil pričeske prilagodite obliki svojega obraza, strukturi las in vaši vsakodnevni opravi. Za poslovne sestanke in za službo si oblikujte bolj strogo in speto frizuro. Za prosti čas in druženje s prijateljicami, pa jo raje razpustite, razmršite ali skodrajte.

Delno valovit in malce razmršen stil

Lase razdelite v malce širše sloje, ki jih skodrajte od konic do polovice dolžine. Taka pričeska bo gladko padala in lepo zaokrožila vaš obraz. Kodri ne bodo preveč bujni ali vpadljivi, temveč bodo seksi in zapeljivi. Ovalni obliki obraza pristaja frufru, ki sega čez obrvi  in je gladko počesan. Tako stiliranje je bolj mladostniško in razposajeno. Glede na ten vaše kože in barvo obrvi, zamenjajte tudi barvo las in izberite bolj žive in svetlejše odtenke. Poletje je namreč čas za svetle in naravne rdečkasto zlate odtenke.

Klasično popolnoma ravni in spuščeni lasje

Ovalni ali diamantni obliki obraza pristaja tudi popolnoma ravna pričeska do ključnice. Konice s pomočjo fena in krtače rahlo zvijte navznoter, tako, da bodo nežno zaobjele obraz in mehko padale. Klasični stil popolnoma ravne in gladke pričeske je idealen za delo in prosti čas. Manj primeren je za nočne gala večere. Takrat je bolje, da stil dopolnite s kako posebno lasnico, tiaro ali kakšnim drugim bleščečim lasnim dodatkom. Bolj drznim predlagamo, da po celotni dolžini nanesejo posebni gel, ki bo ustvaril mokri videz. Frizura bo izjemno opazna in lesketajoča.

Nešteto različic fig

Srednja dolžina je idealna za posebna oblikovanja fig ali kombinacije fig, kodrov in kitk. Vzemite na primer dva pramena z vrha glave, torej enega na vsaki strani glave. Vsakega zvijte v figo in spnite z lasnicami. Preostale lase skodrajte vsak pramen posebej v drugo stran. Tako boste dobili nekonsistentne razmršene kodre. Zgrešiti ne morete tudi s kombinacijo narobe obrnjenih francoskih kit in spuščenih kodrov, kot je razvidno v videoposnetku. Ta stil frizure je primeren tudi za manj goste in tanjše lase, saj s pletenjem, kodranjem in ustvarjanjem fige pridobimo veliko volumna. Pri oblikovanju fige se vsekakor poigrajte z različnimi idejami. Ne osredotočite se zgolj na klasično strogo francosko figo, temveč jo namestite na primer na eni strani glave, na temenu ali ustvarite eno figo na vsaki strani glave. Povlecite ven tudi posamezna pramena in jih za bolj drzen videz spletite v kitke skupaj z živo modrimi ali rdečimi prameni umetnih las.

You might also like