Idealne frizure za vašo obliko obraza

Najboljše Moške Frizure

Bodite drugačni od večine, bodite IN!

Če primerjamo moške frizure, kakršne so bile včasih in te danes, je zelo težko, da ne bi opazili drastičnega premika v raznovrstnosti njihovega stila.

Mnoge pričeske, ki so bile nekoč rezervirane izključno za ženske, so danes enako priljubljene tudi pri osebah moškega spola.

Današnji moški pripisuje svoji frizuri  veliko več pozornosti kot kadarkoli prej. Mirne duše lahko rečemo, moški svojim frizuram namenjajo enako pozornost kot drugim dejavnikom, ki vplivajo na videz, recimo kakšne čevlje bodo obuli in kakšno majico bodo kupili.

V naši galeriji si lahko pogledate, kakšne moške frizure so zdaj moderne, v nadaljevanju pa se seznanite s tem, kako izbrati pravo pričesko.

Moške frizure/Fotogalerija

moske frizure 2014moske frizure 2013 moske dolge priceske moske frizure dolgi lasjekratke-moske-frizuremoderne-moske-frizure

 

 

 

 

KAKO IZBRATI »PRAVO« MOŠKO FRIZURO?

Oblika obraza – pričeska mora pristajati vaši obliki obraza.

Vzdrževanje – Kako pogosto se boste morali striči, da bo vaša pričeska vedno v brezhibnem stanju?

Izdelki/Budget – Ste pripravljeni negovati vašo pričesko z različnimi proizvodi? To za seboj potegne tudi vprašanje, če ste pripravljeni  za te izdelke porabiti določen denarni znesek, da boste z njimi vzdrževali vedno enako urejeno frizuro.

Oprema – Ste recimo pripravljeni uporabljati fen, zato da bi vaša frizura vedno urejena do potankosti?

Življenjski stil – Kakšno garderobo nosite in kako bi opisali vaš življenjski stil, saj se mora pričeska skladati z njim.

Služba –  Je nova frizura dovolj praktična za vašo službo?

To sicer deluje kot precej zapleten vprašalnik, ampak potrudite se in bodite realni z vašimi željami ter objektivni in iskreni v odgovorih. In ko boste premleli vsa ta vprašanja, se vrzite v iskanje in izbiro nove pričeske.

Kako pa najti inspiracijo za novo pričesko? Moderne moške frizure so vse okoli nas! Dovolj je že, če pregledate vse te številne modne revije ali frizure znanih športnikov in igralcev, da o velikem številu on-line fotogalerij, kot je ta naša, sploh ne govorimo.

Zelo pomembno je, da do frizerja pridete z idejo in še bolje je, če s seboj prinesete sliko želene frizure, saj ni boljšega načina, da mu razložite, kaj želite kot je ta, da mu pokažete izbrano frizuro. Tudi če na sliki ni točno taka frizura, ki si jo želite, ali pa ima izbrani model drugačno strukturo/gostoto las, slika vseeno predstavlja izhodiščno točko za dobro komunikacijo s frizerjem.

Imejte v mislih, da boste morda morali nekaj časa počakati, da vam zrastejo lase na primerno dolžino, ki jo zahteva želena oblika pričeske. To pa vam ne sme biti izgovor, da boste okoli hodili s štrenastimi in neurejenimi lasmi.

Kar lahko opazimo je to, da izbira popolne pričeske igra vse bolj pomembno vlogo ne samo pri ženskah, temveč tudi pri moških. Na srečo! A čeprav veliko moških ve,  kaj si želijo, je drugim potrebno zelo pomagati, da bodo iz salona odšli srečni.

Moške frizure iz leta v leto doživljajo številne preobrazbe. Pojavljajo se novi trendi in dokler določen stil ne gre iz mode, so določene moške pričeske več ali manj vedno IN. In v tej poplavi oblik, dolžin in barv, resnično ni lahko izbrati.

Zdaj ste se srečali z nekaterimi pomembnimi stvarmi, ki vam lahko pomagajo pri tej odločitvi, a kot zadnji nasvet si zapomnite:  čeprav ne boste vedeli, kaj natančno si želite, VEDNO bose vedeli,česa si ne želite!