Idealne frizure za vašo obliko obraza

Modna razigrana frizura

Res je, da imajo dolgolaske kar veliko možnosti za oblikovanje čudovite frizure, pa vseeno se včasih zatakne pri iskanju tiste, ki bo v dani situaciji res najbolj navdušila. Med množico bolj ali manj zanimivih idej je tako včasih kar težko najti tisto, ki se bo najbolje podala celotni podobi ter seveda dotični priložnosti. Zato ni slabo, da še pravočasno odkrijete nove frizure, primerne za uporabo ob sproščenih dogodkih, da boste na te vedno pripravljene, na njih pa posebej izstopale s čudovito pričesko. Dolgolaske navadno nimajo težav pri oblikovanju frizure za svečane dogodke, nekaj več iznajdljivosti pa potrebujejo pri bolj razigranih priložnostih, ko je treba navdušiti s sproščeno pričesko. Na srečo pa tudi to ni problem – na voljo imate kar nekaj rešitev, ki bodo popestrile vašo podobo in navdušile okolico!

Ena izmed priljubljenih opcij za dolgolaske, ki si želijo razigrane frizure, je rokerska šik frizura, ki se lepo poda praktično vsaki punci, odlično pa se obnese ob vsakem dogodku, ki kliče po sproščenem videzu. To frizuro v osnovi sestavlja kita, spletena iz čopkov, seveda pa za privlačen rezultat terja še nekaj dodatne pozornosti – čopke je treba spretno razdeliti in skrbno splesti v kito po sredini glave, pri tem pa ne pozabite na elastike in lak, ki poskrbi za piko na i. Za popolno rokersko šik frizuro je seveda najbolje, da sledite navodilom v video obliki, saj prav na ta način najbolje vidite, kako oblikovati čopke in splesti kito. Videli boste tudi, da za oblikovanje te pričeske potrebujete le nekaj elastik ter lak, seveda pa ne bo odveč nekaj spretnosti pri čopkih in kiti. V vsakem primeru gre za enostavno frizuro, ki se bo lepo podala vsaki dolgolaski, z veseljem pa jo bodo uporabile tudi tiste, ki za oblikovanje svojih las sicer ne želijo zapravljati preveč časa – z novim rokerskim videzom lahko navdušite že po nekaj minutah!

Dobrodošla prednost igrive rokerske frizure pa je tudi v tem, da je praktično univerzalna za vse sproščene dogodke. Je nekoliko nenavadna, tako da bo gotovo popestritev vaše podobe, prav tako tudi hitro pritegne pozornost, a vseeno ostaja elegantna in razmeroma nevpadljiva, primerna torej tudi za tiste dogodke, na katerih frizura ne sme biti v središču pozornosti. Če jo označimo za rokersko, potem se bo seveda podala na koncerte in druge rokerske dogodke, brez težav pa boste z njo navdušili tudi drugje, na dogodkih s sproščeno noto. Tudi kombiniranje z bolj svečanimi oblačili se sicer lahko posreči. Nenazadnje pa je razigrana rokerska frizura kot nalašč tudi za običajen vsakdan, če si le vzamete nekaj minut časa in se potrudite za oblikovanje te čudovite pričeske!

Prepričani smo, da je nova ideja za razigrano frizuro v vsakem primeru dobrodošla novica za vse dolgolaske, ki želijo vsaj občasno popestriti svojo podobo. Rokerska šik frizura bo ta namen gotovo dosegla, in to brez potrebe po kakršnihkoli pripomočkih ali po naprednem znanju in zahtevnih spretnostih. Kar doma si lahko sami oblikujete čudovito rokersko frizuro, ki bo nedvomno navdušila. Da bo pričeska res popolna, pa si le oglejte enostavna video navodila z mnogimi triki in nasveti za popoln končni videz!

2 SLO 1 SLO

You might also like