Idealne frizure za vašo obliko obraza

Moderne Kratke Frizure 2016

14 pričesk za modno življenje

Ali ste pripravljene tudi letos nositi kratko pričesko? Ali želite izvedeti, kako so v letu 2016 videti najmodernejše kratke pričeske? Ne odidite nikamor, ste na pravem mestu!

Krajši lasje pravzaprav odsevajo samozavest, pogum, individualnost in stil, lasje pa predstavlja stalen vir inspiracije.

Tako se vsako leto pojavljajo popolnoma novi stili in najrazličnejše različice klasičnih pričesk (pixie, paž …). Izbira je velika.

Torej lahko kar začnemo z izbiro vaše nove modne kratke pričeske …

Najlepše kratke pričeske v letu 2016 • Galerija

moderne kratke frizure 2016

Medtem ko tančica gostega polnega frufruja zavzema osrednji del, večji kodri sproščeno poplesujejo ob straneh, tako da je to privlačno pričesko preprosto nemogoče ne opaziti.

kratke frizure 2016

Za modno življenje! Ta ognjeno rdeči stil popolno vrezanih in definiranih slojev se je zelo hitro znašel med najbolj zaželenimi kratkimi pričeskami tega leta.

frizure 2016

Medtem ko se tako dvignjeni lasje bleščečega mega volumna upirajo gravitaciji, pa oblika, ki nastane, predstavlja stil visoke mode.

moderne-kratke-frizure-v-letu-2016

Globok, temen in popolnoma božanski – ta navdušujoči look je popoln primer, kako se nosi kratek, seksi, brezhibno urejen stil.

kratki lasje 2016

Še en seksi look, ki zares izziva čute, z nepredstavljivo zanimivimi prameni, ki padajo čez obraz in pritegnejo pozornost na oči.

frizure kratki lasje 2016

Dolg frufru pod kotom, ki pada čez obrvi, popolno poudari bogat zlato-bakreni odtenek in stilu s tem doda kontrast in obliko.

moderne priceske 2016

Popolno oblikovani sloji, ki so usmerjeni naprej in sledijo obliki obraza, so odličen primer očarljive kratke pričeske za leto 2016, ki se drzno upira letom.

kratke priceske 2016

Popolno postriženo in seksi, kot je lahko pixie, skupaj z modernim srebrnim odtenkom kot popoln dodatek barvi polti tega modela.

kratke priceske za leto 2016

Kostanjeva barva, pomešana z rdečkastim odtenkom, daje globino temu asimetričnemu stilu, ki se lahko pohvali s seksi prameni in kratkim frufrujem.

nove priceske v letu 2016

Čudoviti, seksapilni kodri na zgornjem delu pričeske preprosto prosijo, da se z njimi poigrajo vsi, ki želijo doseči takšen čutni stil.

priceske 2016

Volumenski sloji na vrhu pričeske omogočajo učinek “vetra v laseh” in s kratkim frufrujem opredeljujejo to prelepo pričesko čokoladne barve.

nove-frizure-2016

Dovolite si postati plavolaska! Ta platinasto-svetli odtenek prinaša s seboj “uau učinek” in je lahko primeren tako za dnevne kot tudi za nočne dejavnosti.

2016

To prekrasno, lahko in zračno pričesko dopolnjuje dinamična barva, ki popolno prispeva k živahnosti slojevitih pramenov.

zenske kratke frizure 2016

Razkuštrani, neurejeni prameni temne čokoladne barve se idealno ujemajo s sofisticiranostjo na eni in seksapilom na drugi strani.

V morju oblik in barv se je vsekakor težko odločiti. Potrebujete še več naviha?

Za pomoč prihajajo najmodernejše kratke in paž pričeske, najlepše kratke pričeske za leto 2015 in tudi 10 najboljših kratkih pričesk za okrogel obraz.

Upamo, da so vam naši predlogi pomagali pri izbiri vaše nove kratke pričeske za leto 2016. Če pa morda menite, da še niste našli tiste idealne zase, se lahko vedno poigrate z enim od stilov, ki vam je všeč, in ga prilagodite svojemu značaju in življenjskemu stilu.

Prav to so odlike kratkih pričesk – raznovrstnost in prilagodljivost. Izkoristite to, potrudite se, da vedno dobite kar največ iz svojih kratkih las, ker z le malo domišljije lahko prav vi postavljate trende. Zakaj pa ne.

You might also like