Idealne frizure za vašo obliko obraza

Moderne frizure za dolge lase

Dolgi lasje so modni trend! Pokažite vsem vaše…

Dolgi lasje so se od vedno smatrali za enega od simbolov ženstvenosti ter seksualnosti in frizure za dolge lase so skozi čas doživele različne spremembe.

Glavna prednost pričesk za dolge lase je njihova vse vsestranskost in prilagodljivost različnim situacijam.  Ne glede na to, ali se odpravljate na svečano priložnost, zabavo, maturantski ples ali večerni izhod v mesto, vedno imate na voljo krasen izbor pričesk. Prelepe fige,  kodri ali elegantne kite, izberite tisto, ki ustreza priložnosti in tisto, ki se sklada z vašo osebnostjo in življenjskim stilom.

Se odpravljate na telovadbo ali tek? Hitite na kavo s prijateljicami in si niste uspele umiti las? Naredite si čop in že ste pripravljene.

Frizure za dolge lase/Fotogalerija

enostavna priceska
fru fru
kitke
dolgi lasje
frizure 2012
frizure kitke
pričeske za dolge lase
dolgi lasje 02
frizure 2013
frizura za dolge lase 02

Pod dolge pričeske se uvršajo vse tiste pričeske, kjer dolžina las sega pod lopatice. Ostajajo v različnih oblikah in strukturah (ravne, valovite, kodraste) in prav tako obstaja nešteto načinov, s katerimi lahko dolge lase oblikujete.

Dolgi lasje so odlična izbira, če imate zelo goste in močne lase, saj jih boste zaradi njihove teže tako lažje obvladale in držale pod kontrolo.

Kako izbrati »pravo« pričesko za dolge lase?

Z izborom idealne frizure za dolge lase boste še dodatno poudarile vašo ženstvenost in dosegle  glamurozen in sexy videz. A ta odločitev za sabo potegne še »vprašanje za milijon dolarjev«: kakšna pričeska je zame idealna? To je tista, s katero boste zadovoljne, srečne in polne samozavesti, ko se boste pogledale v ogledalo. To je tista, s katero boste kradle vzdihe, kjerkoli se boste pojavile.

To je vsem jasno, a kako jo pravilno izbrati? Preden pohitite pregledovati našo fotogalerijo in izberete pričesko, ki vam je »najbolj všeč«, morate vedeti, da pričeska, ki nekomu lepo pristaja, lahko na vas izpade obupno. Na to vplivajo različni dejavniki, a eden je najpomembnejši in ga morate upoštevati vedno, ko izbirate pričesko. To je oblika obraza , saj pričeska, ki si jo želite, mu enostavno mora pristajati (razen v zelo redkih primerih).

A kot smo že večkrat omenili, na izbor prave pričeske za dolge lase vplivajo tudi drugi dejavniki in dolgi lasje imajo poleg številnih prednosti, tudi svoje pomanjkljivosti. Zato je priporočljivo, da če si puščate dolge lase ali o tem še premišljujete, preverite še kaj vse morate vzeti v zakup, da vaš trud (torej puščanje dolgi las in njihova nega) ne bi bil zaman.