Idealne frizure za vašo obliko obraza

Moderne Frizure 2016

Ali ste pripravljene za vaš novi modni stil?

Vsi vemo, kako pomembna je pričeska, saj je neizogibni del našega celotnega stila. Dobro izbrana pričeska prinaša užitek in dobro počutje.

Če želite izvedeti, kako so videti najlepše pričeske za leto 2016, preprosto nadaljujte z branjem in najdite tisto, ki najbolje opisuje vaš značaj in osebnost.

Frizerji po vsem svetu vsakodnevno ustvarjajo nove stile in zato je nujno, da vi opravite svoj del naloge, da bi lahko izbrali tisto “pravo”.

Zato predlagamo, da se odpravite v iskanje svoje nove in predvsem moderne pričeske za letošnje leto.

Galerija, ki jo vam predstavljamo, je vsekakor pravo mesto za začetek …

Najlepše pričeske za leto 2016 • Galerija

frizure 2016

Ali ste pripravljene na visoko modo? Popoln volumen, dvignjeni lasje, ki pogumno kljubujejo gravitaciji, in zelo kratki lasje ob straneh predstavljajo stil, ki to preprosto je.

ženske frizure 2016

Stopničasti valovi in fenomenalna paleta barv prispevajo k temu, da je ta povsem navadna pričeska videti kot stil superzvezdnic, ki vam ga bodo brez dvoma mnogi zavidali.

moderne-kratke-frizure-v-letu-2016

“Temna zapeljivka” je pripravljena! Globok, asimetričen in privlačen – to je popolno narejen stil, pri katerem preprosto vse poka od seksapila in mladostne energije.

ženske pričeske 2016

Zabavna, energična in polna življenja je najboljši opis te moderno oblikovane kratke pričeske, medtem ko je pepelnato-svetla barva popolnoma primerna za ta dinamični stil.

trendi priceska 2016

Medtem ko je v ospredju poln in raven frufru, je intenziven kostanjev odtenek kot pika na i za ta mističen stil, ki vas preprosto pusti brez sape.

moderna priceska 2016

Bež-svetel frufru, dvignjen in počesan nazaj ter elegantno spuščen do ramen, je kot tak idealen primer modnih pričesk za leto 2016.

kratki lasje 2016

Pri temu stilu prevladujejo neverjetno zanimivi prameni, ki padajo čez obraz in pritegnejo pozornost na oči, istočasno pa ga naredijo provokativnega in seksapilnega.

moderne-frizure-2016

Globok razdelek las ob strani in dolg zaobljen frufru naredita izjemno privlačno diagonalo, ki popolno uokvirja prelepe oči in visoke ličnice.

frizure-za-2016

Ta paž, “ustvarjen za spogledovanje”, se lahko pohvali s frufrujem na strani tik nad ličnico, medtem ko je glavna privlačnost vsekakor prelep ognjeno-rdeč odtenek barve.

moderne priceske 2016

Ta pričeska sijajno izvedenih slojev ima nekaj neustavljivo očarljivega, oblika in definicija pa jo naredita kot nalašč za mlajše in za starejše dame.

kratke priceske za leto 2016

Asimetrično in seksi, okrepljeno s prekrasno mešanico kostanjastih in rdečih odtenkov, kar brez dvoma predstavlja še en popoln primer zelo moderne kratke pričeske.

nove-frizure-2016

Privlačna, drzna in pripravljena na spogledovanje – to je vtis, ki ga daje ta stil. Ker kaj bolj povzroča vzdihljaje kot platinasto-svetla bomba, ki jo s seboj prinaša ta pričeska?

in frizure 2016

Padajoč iz prečke, nekoliko po strani, našo pozornost privlačijo volumenski zlati kodri tega zapeljivega stila, ki se odkrito spogleduje z našimi čustvi.

nove priceske v letu 2016

Za čutnost te pričeske so seveda zaslužni seksi kodri, ki se jim ne da upreti, sijajen volumen na vrhu, ki nam ponuja možnost, da se poigramo z različicami stila.

Verjeli ali ne, pri izbiri pričeske za mnoge največja težava ni ideja, ampak strah pred spremembo. Naj vas to ne odvrne, saj so spremembe najpogosteje dobra stvar, njihov namen pa je, da v življenje vnesejo pozitivne vibracije.

Torej, sedaj ko smo se znebili strahu, ali imate še vedno težave z idejo za svoj naslednji odhod v salon? Želite še?

Poglejte najlepše modne kratke pričeske za leto 2016 in tudi tiste iz leta 2015, ter tudi galerije najmodernejših kratkihdolgih in paž pričesk.

Če ste zdaj našli idealno pričesko za leto 2016, obvezno preverite, ali bo primerna obliki vašega obraza, za konec pa se posvetujte še s svojim najljubšim frizerjem.

You might also like