Idealne frizure za vašo obliko obraza

Moderne Frizure 2015

14 “IN” pričesk za popolno spremembo vašega stila

Ali ste že naveličani svoje stare pričeske? Želite spremembo in nimate ideje? Dobrodošli na mesto, kjer boste našli najmodernejše in najlepše pričeske za leto 2015. Brez težav boste izvedeli, kaj je moderno, katere oblike in kateri toni so najpopularnejši.

Medtem ko določene pričeske ne gredo nikdar iz mode (npr. paž), lahko rečemo, da je to leto leto vrnitve poldolgih pričesk v trend.

Ko boste izbirali pričesko, vedite, da mora ta biti odsev vaše osebnosti in značaja ter da mora ustrezati obliki vašega obraza.

Zdaj pa poglejte, kako so videti najnovejše pričeske za leto 2015, in si brez strahu prilagodite pričesko, ki vam je všeč, ter ji dodajte svoj pečat.

Najlepše pričeske za leto 2015 • Galerija

frizure 2015

Stiliziran pod kotom, s prekrasnim svilnatim kostanjevim sijajem, ta asimetrični paž se je zelo hitro uvrstil med najbolj zaželene pričeske leta 2015.

zenske frizure 2015

Ta paž, “premešan” z gladkimi lasmi, ki se raztezajo od globoke prečke ob strani, in s prelepimi kodri, ki poudarijo razkošen volumen in teksturo.

moderne kratke frizure za leto 2015

Ta čutni seksi pixie je prežet s sijajno teksturo in spretno izvedenimi sloji, kar pomeni, da bo nedvomno poskrbel za to, da boste opaženi, kjerkoli se pojavite.

zenske frizure v letu 2015

Svojo strast in energičnost izrazite s tem “norim”, izrazito slojevitim, sombre stilom, opredeljenim z zanimivim frufrujem, ki se preliva v valovite lase.

trendi frizure 2015

Popestrite svoj videz s to edinstveno pričesko, polno življenja, pri tem pa združujte krajše pramene, ki uokvirjajo vaš obraz, ter daljše, ki štrlijo naokoli, ter oddajajte zabavo in energijo.

frizure za leto 2015

Ta vpadljivi masleno-svetli stil, povezan s tanjšim frufrujem do oči in dolžino do ramen, je popoln primer elegantne, vendar resne pričeske za leto 2015.

kratki lasje 2015

Sijajno teksturiranim neurejenim pramenom je dovoljeno vse – izrazite svojo modno držo z razburljivim stilom, ki je enako privlačen, kot je osvežujoč.

moderne frizure 2015

Pobarvajte se v prekrasno barvo bleščeče češnje za privlačen zapeljiv videz in ga povežite s sproščenimi valovi, ki bodo stilu dodali popoln volumen.

frizure za 2015

S pomočjo bogate teksture, volumna in mikavnim frufrujem dodajte svojemu pažu udarec lepote in na najboljši način izrazite svoj čar in zabaven značaj.

moderne frizure za leto 2015

“Popolni” svetli lasje, dolgi do brade, z blagimi teksturiranimi konicami pustijo čudovit vtis in dodatno poudarijo glamur tega stila.

kratke frizure 2015

Ta funky srebrnkasti look opredeljuje kontrast zelo kratkih las ob straneh in daljših slojev na vrhu, kar je brez dvoma popoln primer seksi kratke pričeske za leto 2015.

nove frizure 2015

Preprosto in zanimivo ter popolnoma sodobno retro kratko pričesko dopolnjuje prelepa čokoladno rjava barva, ki se ji težko upreti.

in frizure 2015

Gladki, zdravi lasje prelepe kostanjeve barve, do potankosti oblikovani pod kotom, so glavna značilnost tega klasičnega stila z modernim pečatom.

priceske 2015

Izrazite svojo modno držo z energično rdečo barvo in jo pomešajte z razkuštranimi sloji ter pod kotom odrezanim frufrujem vse do brade.

So vas te pričeske dovolj navdihnile za naslednji obisk frizerja? Želite še več idej?

Poglejte najlepše modne kratke frizure za leto 2016, nato pa še naš izbor najboljših pričesk za leto 2016 in tudi galerijo najmodernejših kratkih, dolgih in paž pričesk.

Izbor je velik, zato upamo, da izbira vaše nove pričeske za leto 2015 ne bo nič drugega kot “sladek napor”.

You might also like