Idealne frizure za vašo obliko obraza

Moderne frizure 2014

14 vročih pričesk za leto 2014

Če vas zanima katere so moderne frizure v l. 2014, potem ste prišle na pravo mesto! Tukaj boste našle pričeske vseh dolžin in oblik, s krasnimi kombinacijami barv, ki so v tem letu še posebej v trendu.

Trendi se več ali manj menjajo vsako leto. Pridejo novi stili in oblike, nekateri stari še ostanejo. Nekateri potem ponovno postanejo moderni, drugi pa so popolnoma OUT.

Pozanimali smo se, kaj so nam za to sezono pripravili nekateri izmed najboljših svetovnih stilistov in predstavili vam bomo izbor, za katerega vemo, da bo zadovoljil tudi najbolj prefinjene okuse.

Zato ne razmišljajte več, preverite, kaj smo vam pripravili in se brez strahu odločite za spremembo,ki vas gotovo ne bo pustila ravnodušnih.

Geometrični rezi in energična barva višnje je krasen primer dinamične in moderne pričeske za l. 2014.

Geometrični rezi in energična barva višnje je krasen primer dinamične in moderne pričeske za l. 2014.

frizure-2014 za zenske

Vašo nagnjenost k »porednemu« stilu poudarite z ombre prameni, ki se bodo super pomešali med stopničasto obliko pričeske in zanimivim frufrujem.

moderne-frizure-za-2014

Krasna čokoladna barva s kostanjevimi prameni, skupaj s sijočimi in mehkimi kodri, da temu trendi-retro stilu glamurozen efekt.

frizure-za-leto-2014

Frufru, ki je počesan na stran in veliko plasti so glavne značilnosti te kratke frizure, ki nam prinaša moderno varianto vsakodnevnega stila.

kratke frizure za 2014

Platinasti lasje in drzen frufru, ki pada na oči, v kombinaciji z nevsakdanje oblikovanimi konicami je krasen primer moderne frizure za 2014.

kratka zenska frizura

Ta kratka frizura, ki je bogata z volumnom in »nepravilno« stopničasto postriženimi lasmi, ki samo čakajo, da jih obogatite z navdihom, izžareva veliko mero fleksibilnosti.

trendi frizure 2014

Tak preplet kodrov čokoladne in karamel barve je vedno odlično opozorilo, da je zabavno biti dekle s kodrastimi lasmi.

moderne-frizure-2014

Ostro oblikovane lasne »špičke«, skupaj z zlato-rjavimi prameni, vnašajo dramatičnost temu sicer elegantnemu pažu, poleg tega pa še poudarjajo privlačne oči tega modela.

frizure-za-2014

Ta kratka pričeska kljubuje gravitaciji in še dodatno izstopa z burgundsko barvo, ki daje temu ekstravagantnemu stilu še poseben pridih.

najnovejse-frizure-2014

Pokažite vašo samozavest in šarm z barvo v odtenku temnega kostanja, ki predstavlja krasno izhodišče za oblikovanje tega nesimetričnega paža in izpostavlja vaše atribute.

nove-frizure-2014

Razkošni kodri, ki so počesani na stran in urejeni do absolutne popolnosti, nam dajo odličen primer nežne in rimantične frizure za 2014.

in-frizure-2014

Tej krasni bakreni lasje bodo z njihovo svetlo barvo in svilenimi kodri gotovo prižgali ogenj.

moderne-kratke-frizure-za-2014

Frufru, ki je počesan na stran ter izjemno kratki lasje ob strani, poudarjajo oči in usta ter obliko obraza.

kraki-lasje-2014

S tako natančno ostriženimi plastmi las boste vsem pokazale vašo modno pozicijo, s sijajno platinasto barvo pa boste naredile še korak dlje.

Upamo, da ste uživale in da ste našle inspiracijo za vaš naslednji obisk frizerskega salona.
Če pa inspiracije niste našle in potrebujete še več idej, preverite naše galerije najbolj modernih kratkih, dolgih in paž pričesk. Izbor je zelo pester in vaša nova frizura za 2014 čaka, da jo izberete.

You might also like