Idealne frizure za vašo obliko obraza

Maske za lase

Zakaj jih moramo uporabljati in kako jih naredimo?

maske za laseNe glede na to, ali so maske naravne, torej narejene z vašimi rokami, ali kupljene, nekaj je gotovo: maske za lase so neizbežne, če želite, da bodo vaši lasje bili lepi, zdravi, sijoči in mehki.

Če pomislite da so vaši lasje nenehno izpostavljeni soncu, vodi, prahu, barvanju, feniranju, različnim  preparatom… osnovna nega las, torej pravilno pranje, uporaba balzama in sušenje las, običajno ne zadošča.

Redna uporaba izdelkov za lase je obvezna, še posebej če si želite pozdraviti lase. A to je potrebno tudi takrat, ko imate načeloma zdrave lase in uporabljate kvalitetno kozmetiko.

Vaši lasje in lasne korenine enostavno potrebujejo hrano, da bi ohranili ali obnovili njihovo moč in sijaj.

Kot velja tudi za druge stvari, maske, ki jih uporabljate, naj bodo kakovostne. Kakovost pa je različna glede na proizvajalce in ceno.

Če imate omejen budget ali pa si enostavno želite, da bi bili »sama svoja mojstrica«, so prava stvar za vas naravne maske za lase. Ne samo, da so cenejše, naravne maske za lase ne vsebujejo nobenih kemijskih sestavin, saj jih pripravite same in zato točno veste, kaj boste uporabile na vaših laseh.

Imejte v mislih… naravne maske za lase imajo zmanjšan učinek delovanja. Ne prodrejo tako globoko v lasišče in kožo kot tiste kakovostne maske, ki jih kupimo. Zaradi tega je njihov učinek blažji in kratkotrajen.

Nasvet…če rade uporabljate naravne maske, si od časa do časa vseeno kupite kakovostno masko za lase in privoščite vašim lasem vrhunsko nego.

Same si naredite najboljše naravne maske za lase!

Sama priprava »domačih« mask je zelo enostavna, samo rezervirajte si en večer, ki ga boste preživele doma.

To pa zaradi tega, ker imajo posamezne sestavine »močno izražen vonj« in si boste po priporočenem času uporabe maske morale 2 do 3-krat sprati lase s šamponom, da se boste znebile vonja.

Obstaja ogromen izbor izdelkov za nego las, ki jih morate izbrati glede na tip in stanje vaših las. Pripravili smo vam najbolj kakovostne preparate za lase, ki si jih lahko zmeraj pripravite, vi pa preverite, kateri so najboljši za vaše lase:

Nasvet… Redno uporabljajte naravne maske, a občasno vseeno kupite kvalitetne maske in svojim lasem privoščite vrhunski tretma.

Žal pa besedo »kvaliteta« nekako vedno povezujemo z besedo »drago«. Pa je res vedno tako? Ni nujno. Dandanes so vsi izdelki slej ko prej »s popustom«, zakaj ne bi enako veljalo tudi za maske za lase (in ostalo kozmetiko)?

ZA POŠKODOVANE LASE

maske za poškodovane lasje

Regenerirajte in vrnite sijaj vašim razcepljenim in suhim lasem. Spoznajte, kako s pomočjo banan in medu naredite najbolj hranljive maske za lase.

ZA SUHE LASE

maske za suhe lase

Suhi lasje potrebujejo redno nego. Kaj je boljšega od maske za lase? Preverite, kako lasem enostavno in 100% naravno povrnete potrebno vlago.

ZA MASTNE LASE

maske za mastne lase

Mastni lasje ne smejo biti vaša vsakodnevna nočna mora. Naučite se, kako lahko sami odstranite maščobo iz las in lasem povrnete njihov naravni sijaj.