Idealne frizure za vašo obliko obraza

Drzni trendi in frizure za pomlad 2017

Letošnjo pomlad se ne bojte izstopati in biti unikatni. Strogo poslovno obleko dopolnite z divjo pričesko, s katero boste razbili monotonost. Pobarvajte se na črno, sivo, platinasto blond ali izjemno kričečo rdečo barvo. V kolikor ste pripravljene na večjo življenjsko spremembo, svoje dolge lase postrizite na paža ali še krajše. Lasje bodo sčasoma zrastli nazaj, zato se ne bojte izziva. Neravna, stopničasta in raznolika pričeska bo namreč popolna popestritev vašega vsakdana.

Frufru se vrača

Frufru se vrača in postaja čedalje bolj popularen. Z njim prekrijemo naše določene pomanjkljivosti in obenem pridobimo lepšo obliko pričeske. Frufru ni več samo popolnoma ravna črta nad obrvmi. Na voljo je v različnih dolžinah in stilih. Izberete lahko neenakomerno postrižen, valovit, razmršen, popolnoma raven ali pa skodran stil. Na voljo je v vseh oblikah in različnih izvedbah. Večina žensk se odloči za raven frufru v kombinaciji z dolgo grivo, ali pa za razmršen in neenak frufru v kombinaciji s kratkimi in srednje dolgimi lasmi. Glede na to, da se paž frizure vračajo, lahko pričakujemo hiter povratek tudi Kleopatrinega izgleda, s črno barvo, kratkim pažem in z ravnim frufrujem malce čez obrvi.

Bujnost na eni strani in moker videz na drugi

Kombiniranje bujnih kodrov in mokrega videza je modno že dolgo časa. Večinoma so zvezdnice dolge kodre premazale od čela do približno tretjine las in jih počesale nazaj po celotni glavi. Sedaj je postalo popularno kodranje, v kombinaciji z mokrim videzom nazaj počesanih las le na eni strani. Tako imamo na primer na levi strani pravo kodrasto grivo, na desni strani pa gladko nazaj počesan moker videz. Ta stil je idealen za ženske z visokimi ličnicami in srčastim ali ovalnim obrazom.

Nizek čop in keltske kitke

Dolge lase lahko nizko spnete tudi na temenu in poskrbite za malce bolj strog, a vseeno eleganten videz. Večji efekt boste dosegle s kombinacijo kitke v obliki venčka okoli čela in z dopolnitvijo nizkega čopa na temenu. To pomeni, da ob čelu spletete kitko od leve strani proti desni, tik ob začetku lasišča in jo spnete za ušesom. Preostanek las tesno spnite na tilniku. Kombinirate lahko tudi kodre, čop in kitke. V spomladanski pričeski najprej ustvarite bujne kodre, nato lase razdelite na več delov, ki jih spnite v kitke. Kitke zavijte v obliko rože na temenu in pritrdite z lasnicami. Tako oblikovanje vam omogoča opravljanje različnih aktivnosti, brez strahu, da bo pričeska razpadla ali se razmršila. Vsekakor pa malce razmršene kitke in čopi  dodajajo potreben volumen frizuri.

You might also like