Idealne frizure za vašo obliko obraza

45 trendovskih pričesk za moderne fante

Stopite v korak z modo s temi fantovskimi frizurami

Izbira fantovskih pričesk, ki so vam na voljo je obsežna in vsestranska. Izberete lahko nekaj kratkega in čisto preprostega za svojega fanta ali pa pustite domišljiji prosto pot in se odločite za nekaj edinstvenega. Kljub temu smo se odločili, da tukaj zberemo najbolj vroče in trendovske pričeske za fante, ki letos osvajajo vrhove lestvic priljubljenosti.

Kratke fantovske pričeske

Dandanes obstaja veliko trendovskih kratkih pričesk. Kljub temu smo se odločili, da vas opozorimo na pompaduro z postopno zabritimi stranicami (ang. fade cut). Lepota te pričeske je v njeni vsestranskosti, sa je lahko nosi na različne načine, ne da bi pri tem izgubila svoj čar. Pompozno želirana, počesana nazaj ali ljubko skuštrana – pompadura še vedno izgleda čudovito!

Kratke zabrite frizure

Kratke zabrite frizure so kot nalašč za fanta, ki sanja, da bo v prihodnosti postal pravi moški. Seveda smo tukaj malo dramatični. Toda na tem mladem, a zelo resnem mladeniču res izgleda osupljivo.

Kratke špičke

Da bi vaš mali mož izgledal kot priden pob, ni nič bolj primernega kot urejena kratka frizura. Tukaj vam ni treba pretiravati – le nekaj luštnih špičk in lepo zabrite stranice. Tako enostavno je to!

Kratke irokeze

Nekaj strogosti na straneh in veliko navihanosti na vrhu! Ni šans, da fantje ne bi cenili tako zabavne in elegantne kombinacije. Poleg tega se bo ta domiselna frizura kljub svoji pank zgodovini lepo prilegala vsaki priložnosti.

Jasno začrtana preča

Ne glede na to, kako majhen je vaš fant, se slej ko prej pojavil mož v njem. Zakaj ga ob posebnih priložnostih ne razveselite z jasno začrtano prečo in elegantnim videzom? Rad bo izgledal kot očka, to je ena krat ena.

Srednje dolge fantovske frizure

Gobice so na otrocih še posebej simpatične, saj poudarjajo ljubko zalitost otroških obrazov. Prav očarljive so, mar ne?

Srednje dolgi lasje s postrani prečo

Kako dodati moderen pridih čisto vsakdanji frizuri? Postrani preča na srednje dolgih laseh fantovskim pričeskam daje potrebno svežino in sprememba je več kot dobrodošla.

Srednje dolge frizure s frfruji

Ozaljšan podrez na tem mladeniču izgleda prav luštno. Največ pozornosti pritegnejo njegovi osupljivo vranje črni lasje. Toda obrite strani in postrani padajoč frfru so češnja na vrhu torte. Popoln način, kako ostati v trendu med poletno vročino.

Srednje dolge stopničke

Trendovsko prirezana pričeska je točno tisto, kar vaš fant potrebuje sredi vročega poletja. Da ne omenjamo, da ta podrez izgleda odlično z daljšimi in kodrastimi lasmi. Si lahko predstavljate še kakšno bolj kul frizuro? Mi si je ne.

Pričeske, počesane nazaj

Ali obstaja fant, ki se ne bi rad počutil udobno in kul z novo frizuro? Pobrijte stranice in daljše lase spredaj in na vrhu počesite nazaj. Vaš malček bo tako izgledal kot njegov najljubši nogometaš.

Daljši kodri in pristrižene strani

Skodrani lasje so znani kot najbolj neobvladljiv tip las na svetu. In najboljše, kar lahko naredite za svojega malega kodrčka je, da mu naredite ustvarite elegantno pričesko, ki ne bo le dodala nekaj razigranosti njegovemu videzu, ampak te trdovratne kodre tudi oddaljil od njegovih oči. Obrite stranice in razigrano valovit vrh lasišča, kaj je lepšega?

Dolge frizure

Dolgi stopničasti rezi ustrezajo najstniškim fantom, še posebej tistim, ki jih ne motijo nekoliko daljši lasje. Samo poglej to bujno pričesko. Če obstaja še kak bolj brezskrben fantič, ga še nismo videli.

Dolge frizure s frufruji

Najbolje pristajajo fantom z dolgimi obrazi. Poleg tega, v primerjavi frizurami na špičke, za dolg frfru ne potrebujejo toliko stilskega napora, kar njih naredi še toliko bolj priljubljene med fanti.

Dolge irokeze za fante

Irokeze so danes enako moderne, kot so bile v 80. letih. Ni važno, ali ima vaš fant dolgo ali kratko irokezo, vedno bo izgledal kul. Nadene naj si še par sončnih očal in osvoji srce sosedovega dekleta!

Dolge stopničaste “pixie” pričeske

Pixie rezi so danes izjemno priljubljeni, vendar večinoma o njih slišimo, ko gre za dame. Pa vendar pixie frizure ne pristajajo fantom nič slabše kot dekletom, če ne celo bolje. Samo poglejte ta eleganten, špičasti pixie videz s podrezom. Verjamemo, da se boste zaljubili vanj enako kot smo se mi!