Idealne frizure za vašo obliko obraza

21 kratkih pričesk za ovalne obraze, ki vam bodo vlile samozavest

Nekatere ženske z ovalnimi obrazi sploh ne vedo, da lahko kratke pričeske odpravijo njihove navidezne pomanjkljivosti. In zdaj si želite izvedeti, kako lahko to storite. No, samo poskusite se spomniti, kolikokrat ste bili razočarani, ko se vam je na fotografijah obraz pojavil večji. Ja, niste edini, vsi se moramo občasno spopadati s takšnimi težavami. Pravzaprav sploh ni razloga, da se počutite slabo. Želimo si, da bi se vedno zavedali, da ste lepi takšni, kot ste, zato bi morali biti ponosni na vsak del svojega telesa.

Preidimo na čarobno moč pričesk za ovalne obraze: da, lahko vas naredijo ponosne na vašo obliko obraza. Osebni pristop k frizuri je vse, kar potrebujete, da postanete samozavestni glede vašega videza. Glede na vrsto las in obliko obraza si lahko ustvarite novo frizuro, ki bo za vas popolna. Poglejte, kako lahko to storite, imamo veliko neverjetnih idej!

Pixie pričeske za ovalen obraz

 

Tu je vodilni med vsemi pričeskami za ovalne obraze – dobri stari pixie rez. Kljub temu, da se morate posloviti od dolgih las, da si privoščite to frizuro, te odločitve ne boste obžalovali. Zakaj? Povedali vam bomo, kako pristajajoč je pixie rez, vendar bi ga morali videti na lastne oči, samo poglejte te slike. Ta dekleta znajo uživati svoje življenje s kratkimi lasmi. Zdaj pa poglejte malo bolj natančno, ali lahko poveste, da jim na teh fotografijah njihove oblike obraza pokvarijo končni učinek? Seveda ne. Izgledajo brezhibno, ker znajo skriti svoje pomanjkljivosti. Najboljša novica pa je, da lahko vi storite enako: pixie z dolgimi sprednjimi prameni lahko vašo okroglo obliko obraza navidezno podaljša in jo brezhibno uokviri. Če se počutite negotove glede svojega ovalnega obraza, lahko pozornost preusmerite na stopničasto oblikovan ali pristrižen pixie rez, ki bo lepo poudaril vaše oči. Sliši se neverjetno, kajne? Poskusite to idejo in uživajte v tej čarovniji.

Paževske pričeske

 

Obstaja več vrst kratkih frizur za dame, kot bi jih lahko našteli. Toda pričeske, ki resnično polepšajo obliko obraza, lahko preštejemo na prste ene roke. Na srečo na izbiro vedno ostane dobri stari paž. Ne glede na to, kakšen tip las, barvo las ali življenjski slog imate, ta priljubljen paž zna polepšati vaš videz. Če vprašate svojega frizerja za paževsko pričesko, bodo težave z obliko obraza za vedno rešene: ta frizura lepo uokviri vaš obraz, zaradi česar bo videti bolj privlačen. Kot smo že rekli, paž nima nobenih omejitev, tudi če so vaši lasje zelo tanki. Te slike dokazujejo, da so paži najboljša izbira ta ovalne obraze in tanke lase: posamezni valovi in domiselna struktura vaše paževske frizure bodo skupno ustvarili osupljiv in voluminozen videz.

Stopničaste pričeske

 

Kaj pa če svojim lasem dodate nekaj razigranosti? Verjeli ali ne, s tem lahko vaši lasje delujejo polnejši in odvzamejo pozornost vašemu ovalnemu obrazu. Če obraza ne želite skrivati pod frfrujem in prameni spredaj, pozornost preusmerite na stopničaste reze. Ko boste iskali top pričeske za ovalne obraze, bo večplastni oz. stopničasti rez zagotovo kotiral zelo visoko. Lahko gre za pixie pričesko, igrivi paž ali asimetrične stopničaste reze: sami si izberite najboljše za vas. Majhen nasvet za popoln stopničast videz: povprašajte za balayage, raznolikost barv bo naredila gibanje v laseh bolj globoko in privlačno za oči.

Frizure s frufruji

 

Bodimo iskreni, ko gre za iskanje novega stila, včasih ne moremo biti objektivni ali pa ne vemo, kaj bi skrivali in kaj bi postavili v središče pozornosti. Ne oklevajte in vse svoje težave prepustite frfruju. Če iščete pričeske za ovalni obraz z zalitimi lici, ste na pravem mestu. Kako so vam všeč te slike? Frfru naredi te pričeske še bolj očarljive. Mogoče je čas, da svojemu videzu dodate takšen čar? Tiste, ki jim je všeč klasični pixie, se lahko odločijo za stopničast rez s postrani frfrujem. Samozavestno se boste počutili s svojim povsem novim pažem, vendar ga ne pozabite okrasiti s zavesastim frfrujem: nekoliko razmršena silhueta frizure bo dodala piko na i. Zadnja slika je čudovita: nakodrajte lase, da se razkošno bohotijo z najbolj zavidanja vrednim videzom.

Asimetrične pričeske

 

Nič ne more biti bolj laskajoče od asimetrije, ki lepo pristaja ovalnim obrazom. Brez skrbi, če ste dekle, ki ne ve, kaj bi s srčasto obliko obraza, saj so asimetrične pričeske odlična izbira tudi za vas. Asimetrični rezi pozornost ljudi preusmerijo vodoravno in jo v celoti odvrnejo z vaše oblike obraza. Asimetrija frizure je precej nenavadna v primerjavi s tistimi, ki jih ljudje običajno vidijo okoli sebe, zato bodo njihove oči usmerjene v vaše lase in to je velika prednost takšnih pričesk. In raznolikost je tukaj ogromna: lahko si privoščite razigran paž z podrezom, robusten asimetričen paž ali kratko frizuro z asimetričnim frfrujem. Če ne veste, kaj izbrati, predlagamo, da si ogledate te fotografije! Lahko postanejo vaš vir navdiha.

Drzni rezi

 

Izbira prave frizure glede na obliko obraza je precej težaven zalogaj, a saj veste, kako zelo pomemben je. In če se izgubite med primerjavo diamantne oblike obraza z ovalno, se sprostite, saj obstaja popolna frizura, ki bo polepšala obe obliki. Drzni rezi so oboževanja vredni. Vendar pa ne pristajajo vsem oblikam obraza,. zato imate imate srečo! Poglejte, kako čudoviti so lahko vaši lasje z dodano robustno eleganco: živahni, sveži in popolnoma elegantni. Če želite, da so vaši lasje na mestu, vam toplo priporočamo, da ukradete videz s teh slik. Lahko je pompadura, špičke ali barvit paž z drznimi rezi. Prepustite se domišljiji in uživajte v svojem posebnem stilu!

Kratke do srednje dolge pričeske

 

Veste, da bodo vaši kratki lasje slej ko prej zrasli. Zato je pomembno, da si izberete pričesko, ki bo videti popolno na kateri koli dolžini las. Vemo, da ste čakali na srednje dolge pričeske za ovalne obraze in tukaj so! Včasih si izbrane frizure ne moremo pravočasno osvežiti, vendar želimo, da zgleda brezhibno 24/7. Klasični paž je to, kar iščete: ne glede na to, ali imate kratek paž ali daljšo njegovo različico, se vaš čudovit videz ne bo pokvaril z rahlo spremembo dolžine. Ne pozabite, da lase oblikujete tako, da sprednji prameni uokvirijo vaš obraz. Poglejte si te čudovite fotografije: neskončna lepota vaših las je v dobrih rokah.

You might also like